Welkom op kwbkattenbos.be

Nieuws

Pop-Up Café 2017
POP-UP Café
van zaterdag 2 september

Nog erger als een café zonder bier is helmaal geen café.
En dat is tot op heden nog steeds zo op Kattenbos.
Als KWB proberen we nu al voor de derde keer deze lacune op te vullen door de organisatie van een jaarlijks Pop-up café. We weten het, een pleister op de wonde maar toch bevredigend.
Voor deze bijzondere gebeurtenis mochten we de hal van grondwerken Berkmans ff gebruiken, waarvoor onze dank. Hieronder een impressie van de make over.
Een gezellige bende zoals je kan zien van zowel jong als oud. Caféspelen, hangtafels, cocktails, bier, snacks, een geweldige DJ, ... alles was er eigenlijk, net zoals in een echte café.
Maar helaas enkel voor één dag.
Ruim over 3 uur 's morgens was het eer we de tapkraan dicht draaiden en onze eerste activiteit afsloten.
Desondanks niettemin niet getreurd want er volgen nog een hoop nieuwe en leuke KWB-activiteiten en heel misschien komt er binnenkort toch nog wel een gezellig caféetje op Kattenbos. Hoop doet leven !!!
Gepost op 2017-09-04 door Medard

Medard
Fotozoektocht !!!!!

Vanaf 1 mei staat de KWB-fotozoektocht de website.De zoektocht loopt van mei tot sen met september 2017.
Je kan alle info : reglement, deelnameformulier, weg beschrijving en foto’s downloaden door te klikken op deze het plaatje zoektocht rechts op deze pagina
Kostprijs : € 2,00 per antwoordformulier.
Deze fotozoektocht zal starten aan het station en eindigt bij parochiezaal de Klosterhof.
Het is de bedoeling om de 26 foto’s in juiste volgorde te plaatsen. De foto die je als eerste tegenkomt op het parcours krijgt dus nummer 1 enz.
Gepost op 2017-04-30 door Medard

Saint-Patrick Day
St. Patrick's Day anno 2017
met Rustling cane en gasten
Een groeiend succes zo mag je de samenwerking tussen Rustling Cane en KWB-Kattenbos wel noemen.
Ook dit jaar waren heel wat mensen van heinde en verre naar Kattenbos afgezakt om De Klosterhof op z'n kop te zetten. In het overwegend groene decor hebben die knoesten van Rustling Cane weer het beste van zichzelf gegeven. Met hun typisch traditionele Ierse songs en muziek wisten ze menig toeschouwer te beroeren en te prikkelen om mee te zingen. En ja hoor, na het geweldige succes van hun eerste CD hebben ze er een nieuwe tweede in elkaar gebokst, een echt hebbeding !!!
De twee special guests die ze voor deze gelegenheid hadden omgetrommeld vielen erg in de smaak bij het publiek. Peter Lesage op viool en Angus Mcgalligan op uilleann pipes, bodhrán en tin whistle vormden ongetwijfeld een meerwaarde.
Guinness noch zoiets types Iers dat zeker niet mocht ontbreken op Patrick zijn verjaardag. Maar liefst 130 liter van dit bruine sopje is er door de slokdarmen gevloeid en ontegensprekelijk het ideale smeermiddel voor schorre stemmen.
Zijn het niet hun muziek en liedjes waarmee ze het publiek proberen te bekoren dan wel hun schunnige moppen en grappige anekdotes die ze tijdens hun 48-jarig bestaan hebben beleefd. Doe daar nog een kwak zelfspot en wat leuke spelletje bovenop en je avond kan niet meer kapot.
0 euro inkom en tijdens de pauze 660 euro met hun hoed opgehaald om aan Stichting tegen kanker te schenken da's Rustling Cane, simpelweg geweldig !!!
Gepost op 2017-04-03 door Medard

Wat nog komt

Wie heeft de grootste pompoen?
Datum: 2017-10-01
Plaats: Klosterhof Lommel Kattenbos
Tijdstip: 14h.00

Meer info: klik hier
Uitgebreide kalender

Wat voorbij is

Levensloop
Datum: 2017-09-16
Plaats: levensloop
Tijdstip:

Verslag: volgt later
Foto's: klik hier
Uitgebreide kalender

Woord van de voorzitterGepost op 2008-01-01