Kerstmis december 2017

 

3 keer K is K3 of wat dacht je!

Kwb
Kattenbos
Kersttijd

Zaterdag 25 november juist één maand voor Kerstdag zijn de mannen van de Kwb van Kattenbos opnieuw begonnen met de opbouw van de kerststal en toebehoren. Dit doen we al een vijftal jaren op het terrein vóór de Eymardschool. We durven het zelfs “kerstdorp Klosterhof” te noemen. Deze opstelling is afkomstig van de Balendijk waar er geen ruimte meer was om ze te plaatsen. En op Kattenbos is het een echte blikvanger geworden, ook dank zij de verfijningen die er elk jaar aan gebeuren. Kom zeker eens kijken met het hele gezin.

Vergeet 16 december om 18 uur niet te noteren want dan komt de Kerstman in eigen persoon op bezoek in Kattenbos. Naar goede gewoonte op zijn slee. Wat wel anders is dit jaar: geen treintje dat rondkomt door Kattenbos. Wel de gekende gezellige kerstsfeer met vuurkorven en kinderkerstfilmpjes.

Op Kerstdag 25 december GEZINSMIS samen met FEMMA om 10u45’.
Sinds 2002 vieren Kwb en Femma deze familiemis samen. Voor deze 15de editie nodigen we iedereen graag uit.

Samen met Miet Luyten willen we zingen en luisteren in feeststemming naar de mooiste kerstliederen in deze kerstviering. Iedereen is welkom en zeker alle kinderen, we gedenken de geboorte van Gods kind.

En jawel na de viering willen we een traditie in ere houden. Enkele volkse kerstliederen <”De herderkens lagen bij nachte, O denneboom, …> samen zingen.

KWB zorgt aan de kerststal buiten een glühwein of warme choco om de kelen te smeren en zoals het hoort nog wat nakeuvelen, een traditie die we niet graag zien verloren gaan.


Hartelijk welkom!